www.debaolcross.com

 

 

Persbericht

DE BAOL CROSS op 5 April 2010.

Internationale Autocross en Stockcar Races.

Jaarlijks vindt de opening van het internationale cross-seizoen plaats op tweede paasdag, dat valt dit jaar op Maandag 5 april - 2e Paasdag.

Ook de 44-ste editie van De Baol Cross wordt weer gehouden op Circuit Eikelenbosch te Baarle Nassau, onder auspiciŽn van de KNAF - de Koninklijke Nederlandse Autosport Federatie. Aan de start verschijnen wedstrijdrijders die in KNAF-verband de strijd aangaan in de klassen: Standaard, Toerwagens, Keverklasse, Sprint 1600, Sprint 2000 en de Superklasse.

Een traditioneel onderdeel van de Baolcross zijn de regiorijders in de schrootklasse, die in verschillende manches zullen gaan strijden om de dagprijzen. In deze klasse, waar ongeveer 140 rijders aan deelnemen is het al een geweldige prestatie om je te klasseren voor de A-Finale en de winnaar van deze A-Finale kan zich terecht de beste grensstreekrijder uit de regio noemen. Daarnaast kunnen ook de dames gaan strijden tegen elkaar in de schrootklasse en niet te vergeten de Superschroot.

De Baol Cross op 2e paasdag biedt alle autocrossteams uit Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Luxemburg goede testraces voor zowel de coureurs als hun machines ter voorbereiding op het grote sprintwerk de Kampioenschappen van 2010.

Inschrijvingen vinden plaats bij Grand Cafť Den Bonten Os te Baarle Hertog op: Zondag 14 Maart van 14.00 tot 18.00 uur en op Vrijdag 19 Maart van 20.00 tot 23.00 uur

  • Autocross Baarle - 5 April 2010 - aanvang 10.00 u.
  • Entree prijzen: tot 11 jaar gratis, van 12 t/m 15 jaar Ä 4,- en alle overigen Ä 8,-.